Interactuar, obrir vies de cooperació, dialogar... En definitiva, promoure una trobada per tal de compartir experiències, preocupacions i també, perquè no, inquietuds. Això és el que pretén el programa ReViu Les Aules que promou la Diputació provincial de Castelló amb la jornada que es durà a terme aquest dissabte, 26 de novembre, en l’Espai Cultural Obert, ECO Les Aules de la capital.

De 10.00 a 14.00 hores, s’ha organitzat una mena de trobada d’associacions i col·lectius que desenvolupen en la província «projectes de creació pròpia baix els paràmetres de la cultura contemporània», com expliquen des de ReViu Les Aules. «Es pretén així que les diferents associacions tinguen oportunitat de conèixer-se entre elles», matissen, i remaquen que «tindran ocasió de presentar les propostes que duen a terme i ser coneixedores d’aquelles activitats culturals que es desenvolupen des d’altres agrupacions».

Una crida

Les associacions i col·lectius interessats en participar en aquesta trobada i disposar així d’una taula-stand per a mostrar el material de les seues iniciatives han d’inscriure’s en l’enllaç https://tinyurl.com/trobadaecolesaules

La jornada s’iniciarà a les 10.00 hores amb un diàleg obert i a les 12.00 Miguel Cordero i Néstor Prades, organitzadors de la Muestra de Cine de Ascaso, oferiran la ponència Experiències més enllà del territori, on analitzaran el cas d’èxit de l’autodefinida «mostra de cine més xicoteta del món», que compta amb més de deu anys de trajectòria apropant propostes internacionals de cinema d’autor.

Per finalitzar la jornada, a les 13.00 hores, s’establirà una taula de debat on els participants podran compartir les idees valorades durant la jornada.