Parla, parla (1992), és una obra d’Antoni Tàpies que dóna nom a un cicle de visites comentades a l’exposició en curs que organitza la Fundació que porta sel seu nom. Així, el prestigiós centre barceloní convida a quatre convidats que comparteixen amb els participants el seu relat de la mateixa mostra o d’alguna obra en concret. Així, el públic té l'oportunitat de conèixer les impressions i experiències d'aquests guies d'excepció, o bé de la seua trajectòria professional.

Una de les persones que han estat convidades a participar en aquesta proposta és l'artista castellonenca Mar Arza. Precisament, ella s'encarregarà de la cloenda del mateix, i ho farà el dijous, 16 de novembre, a partir de les 19.00 hores.

'Parla, parla' és l'obra d'Antoni Tàpies que inspira aquest cicle. FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES

Cal recordar que el passat mes de maig Arza va participar també en el cicle Intercanvis. Club de Cultura, que organitza l'Institut Valencià de Cultura (IVC) al Museu de Belles Arts de Castelló sota la coordinació del responsable del suplement cultural de Mediterráneo, Eric Gras. Al llarg de la seua conversa, es va aprofundir en el procés creatiu i inquietuds artístiques i intel·lectuals de l'artista de la Plana, una de les més importants de les últimes dècades.

Altres convidats

A més d'Arza, han participat ja en Parla, parla figures destacables de l'escena artística i cultural com ara l'artista visual Marina Monzonís; el filósof i catedràtic de la Universitat de Barcelona Josep Maria Esquirol (qui també va participar a Intercanvis en 2021) i l'artista plàstic Antoni Llena.

La durada d'aquesta visita guiada és d'una hora i el preu de l'entrada de 4 euros.