La província de Castelló va ser protagonista en el XXVI Dia de la Pilota Valenciana, que es va celebrar en la Plaça de l’Ajuntament de València i que anualment serveix per a reconèixer els mèrits de clubs, pilotaris i altres persones vinculades al món de l’esport autòcton. Una jornada que va comptar amb la presència del president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig; del conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, el castellonenc Vicent Marzà; i del president de la Federación de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, i el regidor d’Esports de Castelló, Enric Porcar.

El XXVI Dia de la Pilota Valenciana va estar replet d’actes, partides d’exhibició i reconeixements a la gent vinculada a aquest esport. Entre ells, cal destacar que les escoles de Xilxes i Onda van ser els representants provincials homenatjades, la pilotari Carmen de Castelló va participar en les partides d’exhibició que van jugar les millors jugadores alevines e infantils de la Comunitat Valenciana, mentre que la promoció de la modalitat trinquet de Frare va ser el motiu pel qual s’ha premiat a Lluís Ramos Santamaría, que va rebre el premi de mans del conseller Marzá.

I fou reconeguda l’escola d’Almassora, que va acudir amb àmplia representació junt al monitor i president, César Beltrán.