El turno

La nova administració

La nova administració

L’arribada de la primavera ha estat acompanyada de bones notícies per al departament responsable de la gestió econòmica d’Almassora. Les xifres no es poden maquillar i parlen per elles mateixes. Per això hui celebrem que els informes d’Intervenció ens han demanat explicacions només sobre quatre operacions fiscals, front a les 115 que el 2014 va haver de justificar l’anterior govern. El descens és considerable. Igual que ho ha estat l’estalvi en l’execució d’obres i prestació de serveis gràcies a l’obertura que l’Ajuntament ha exercit, la qual ens ha generat rebaixes de preus respecte a altres contractacions de fins al 116%. S’han acabat les empreses “de capçalera” i els “amiguismes”. El criteri ha de ser i serà el de l’estalvi econòmic i el de la prestació de serveis de qualitat.

La nostra tasca com a responsables polítics és marcar el camí per a que les bones pràctiques s’instauren a l’administració local. Gestionar els diners dels ciutadans amb seny també implicar pensar a millorar constantment i planificar degudament les necessitats per evitar sobrecostos.

Tenim molt clar que en tot aquest canvi de model, els veïns juguen un paper fonamental. La seua opinió respecte a les inversions que consideren prioritàries serà clau per crear una administració que realment treballe per a ells. Acabem de començar la marxa, però volem que aquesta siga coherent, profitosa i transparent. Així serà l’administració del futur. H

*Alcaldessa de Almassora

Pulsa para ver más contenido para ti