Els nous governs municipals acaben de començar el seu mandat i per això els dies 8 i 9 de juliol farem a l’UJI el curs d’estiu de Transparència i bon govern als nous ajuntaments. Una activitat molt pràctica on aproparem a la societat no sols les obligacions legals en la matèria, sinó sobretot fer una reflexió conjunta de l’oportunitat que suposa implantar nous sistemes de rendició de comptes cap a la ciutadania per a recuperar la confiança de la gent en l’administració local.

L’objectiu del curs és doble: per una banda, formar als qui treballen als ajuntaments sobre com implantar la transparència i una millor gestió; per una altra, conscienciar a la ciutadania sobre la importància de la transparència i del bon govern per a empoderar-la i que la exigeixen als seus dirigents polítics locals.

CONTAREM amb professionals de la transparència de la Diputació, d’ajuntaments de gran població i d’ajuntaments de poca població perquè ens conten, de primera mà, com han gestionat les polítiques de publicitat activa i bon govern als seus consistoris per a generar bones pràctiques que poden traslladar-se a altres administracions i que acabaran redundant en la societat.

Us convidem a assistir tant a polítics, tècnics municipals com a qualsevol persona per a implantar la cultura de la transparència i del bon govern que poden desenvolupar-se en els ajuntaments de la província de Castelló.

*Directors del curs