El Periódico Mediterráneo

El Periódico Mediterráneo

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

PRESENTACIÓ GAIATA 9

L’Espartera, a ritme pop en la gal·la de Noelia i Gabriela

Un Mario Vaquerizo impostat exerceix de mestre de cerimònies en una cita molt musical

Festers del Carmen de Castelló rep el títol d’Esparter de l’Any en la nit de la gaiata 9

L’Associació Cultural Festers del Carmen va rebre el guardó d’Esparter de l’Any de la gaiata

Madrinas y presidenta de L'Espartera, en el Palau Erik Pradas

A ritme pop. La gaiata 9 L’Espartera va encumbrar en la nit de dissabte al Palau de la Festa de Castelló a les seues madrines per a les festes de la Magdalena 2024, Noelia Personat Guerrero i Gabriela Piñero Álvarez al son de las Nancys Rubias, Mecano, Alaska yDinarama, Danza Invisible, Nacha Pop i Hombres G, entre altres, en un Míticos Festival tallat en un patró fester com a pla B a l’oficial.

132

Todas las imágenes de la noche mágica para L'Espartera: Noelia y Gabriela cumplen su sueño Erik Pradas

Als estandarts portats per Asier Algorta Martí i Joan Andoni Algorta Ruedas, i les col·laboradores Carolina Calatayud Tintoré, LledóSánchez Tomás, Nadia Pérez Sauceda i Carla Novella Gorris, el 'Bolero de Castelló' va donar pas a les representants ixents de L’Espartera, Ariadna Valverde Ibáñez iRemedios Molina Vives.

I en una ga·la divertida i plena de gags, es van imposar les bandes a les corts, començant per la dama d’honor Sandra Cabeza Tàrrega i Marta Ferrando Abellán, acompanyada per David Valverde Personat;i la dama d’honor infantil María Sánchez Tomás, acompanyada pel xiquet Gorka Algorta Martí, en presència de la presidentar, Raquel Tárrega Castell.

Ella va ser la que va rebre sobre l’escenari del Palau a les madrines de L’Espartera, Gabriela Piñero Álvarez i Noelia PersonatGuerrero, amb un aplaudiment unànim. 

Moment va ser el de l’entrega del guardó a Esparter de l’Any a l’Associació Cultural Festers del Carmen de Castelló, que va replegar el seu president, Jorge Forcada, i la col·laboradora i membre de l’ens LledóSánchez.

Entre el públic, moltes autoritats, encapçalades per la regidora de Festes, Noelia Selma, amb altres membres de la Corporació municipal, van arropar a L’Espartera, amb un Mario Vaquerizo impostat que va fer riure, gaudir i ballar a tot l’auditori en una nit d’emotives ofrenes, com la que li van fer a Gabriela les seues iaies, Fina Jiménez i Marian Morais

Compartir el artículo

stats