El director general d’Esport, Josep Miquel Moya, i el secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, han acordat el programa blau de la nova campanya d’activitats nàutiques ‘A la Mar 2017’. El programa blau està obert a tota la ciutadania i, especialment, a centres educatius, associacions juvenils, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats sense ànim de lucre.

La campanya inclou activitats esportives, recreatives i formatives dirigides a l’aprenentatge dels esports nàutics i el coneixement del medi marí, i es realitzarà en instal•lacions de la Generalitat en les Escoles de la Mar de Benicàssim i Borriana, així com a l’alberg Argentina de l’IVAJ a Benicàssim.

El programa blau, d’octubre del 2016 a juny del 2017, inclou ‘Dia blau’, “Cap de setmana blau” i ‘Setmana blava’ per a aprendre i practicar multiactivitat nàutica, vela lleugera, iniciació i perfeccionament, vela creuer, surf de vela, piragüisme i rem. Les inscripcion s’obren hui a ‘www.escolesdelamar.com’.