U n total de 60 parelles d’alumnes de primer, segon i tercer de l’ESO de l’IES Alcalatén, de l’Alcora; l’IES Porcar, de Castelló; l’IES Broch i Llop, de Vila-real; l’IES Álvaro Falomir, d’Almassora; l’IES Benigasló, de la Vall d’Uixó; l’IES Almenara i l’IES Gilabert de Centelles, de Nules, van participar en el II Campionat Scrabble Castelló Comarques, celebrat a Nules.

L’objectiu del concurs és millorar l’ortografia en valencià. «Pretenem aconseguir que tots els alumnes juguen i aprenguen d’una manera divertida. L’scrabble és una bona eina per promoure canvis positius en els hàbits d’ús del valencià, en les relacions interpersonals entre els joves i en la percepció de la llengua», explica l’impulsor del concurs i professor de l’IES Gilabert de Centelles, Joan Doñate.

Els alumnes que van formar la parella guanyadora de tercer de l’ESO van ser Martí Romero i Joan Ribelles, de l’IES Gilabert de Centelles de Nules; la segona estava formada per Josep Martí i José Meseguer; i les alumnes Ana Meseguer i Laura Schwantz van quedar en tercera posició. Tots ells de l’IES de Nules.

En 1r i 2n d’ESO la millor parella va ser la de Mei Martínez i Sol Saura, de l’IES Gilabert de Centelles; les alumnes de l’IES Broch i Llop Irene Morcilla i Nagore Pérez van ser segones, i la tercera parella va ser també de l’IES Gilabert de Centelles: Paula Romay i Maria Celades.