El CEIP Cervantes de Nules ha penjat cartells, fets pels alumnes, a les tanques del col·legi en els quals demana als propietaris de gossos civisme i respecte en l’entorn del centre educatiu davant les defecacions dels animals que no són arreplegades.

Amb aquesta acció, des de la direcció del centre, es vol conscienciar als veïns de la localitat de la importància de mantenir nets els voltants del col·legi, per al que han comptat amb la col·laboració dels estudiants. Aquests es van valdre de la seua imaginació i del seu enginy per a elaborar cartells molt directes que s’espera que facen reflexionar als amos de mascotes.

Davant d’això, l’Ajuntament de Nules ha anunciat que continuarà potenciant les diferents campanyes de conscienciació ciutadana que es duen a terme al llarg de l’any. Tant des de la Regidoria de Sanitat com des de la Regidoria de Policia Local i Seguretat es recorda als veïns i a les veïnes la importància que té arreplegar els excrements dels gossos per a la higiene de la via pública i la salubritat de la ciutadania. A més, també es recorda que hi ha diferents sancions per a aquest tipus d’accions.