Els tres grups de 5è del CEIP Marqués de Benicarló van anar d’excursió a València amb els seus professors per a passar una jornada formativa i conèixer millor els atractius de la capital del Túria.

En primer lloc, el grup va fer una visita guiada per la seu del parlament valencià, les Corts Valencianes. Allí van rebre una interessant informació històrica referent al Palau dels Borja i de Benicarló. La visita a l’hemicicle amb l’explicació del funcionament del parlament va ser molt didàctica per als estudiants.

Després de passejar pel casc antic de la ciutat, els alumnes van gaudir de la visita a l’Oceanogràfic de València, que és l’aquari més gran d’Europa. Allí van poder conèixer de prop el comportament i la forma de vida de les diferents espècies que té: les divertides i juganeres belugues, els lleons marins, les foques, les tortugues, els taurons, meduses, cavallets de mar, estels, eriçons, crustacis de tot tipus i, per descomptat, els peixos de mil colors, formes i mides diferents, a més de les aus típiques de zones humides, com les que viuen a l’Albufera de València.

viatge estimulant

A més a més, també van gaudir molt de la fantàstica exhibició dels dofins. Com van expressar els professors que van acompanyar als estudiantes, «ha estat una excursió molt estimulant i gratificant!» De fet, els estudiants ja estan esperant amb impaciència la pròxima excursió.