El Molí la Font s’ha convertit en un espai d’aprenentatge clau per a conèixer la importància dels ecosistemes aquàtics. Més de 150 escolars de diferents col·legis de la ciutat de Castelló s’han sumat a la campanya Educació per l’aigua promoguda per la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental de l’Ajuntament.

Una visita guiada al Molí la Font amb monitors de la Fundació Limne permet als participants conèixer les característiques d’aquest espai, que ho converteixen en un enclavament únic. D’una manera didàctica i vivencial coneixen l’estat de conservació d’aquest espai i la qualitat de les seues aigües.

La Regidoria de Sostenibilitat Ambiental de l’Ajuntament de Castelló de la Plana ha programat un curs més aquesta campanya de sensibilització mediambiental «perquè proporciona coneixements sobre els ecosistemes aquàtics, i en aquest cas sobre un enclavament local d’alt valor com és el Molí la Font, i acosta accions per a millorar la qualitat de les aigües a tots els estudiants», va explicar la regidora Sara Usó.

La Fundació Limne facilita que en aquestes visites els joves realitzen una anàlisi de les seues aigües i participen en tallers educatius d’aula.