El Servei Municipal d’Esports de Borriana ha obert les inscripcions per a les Jornades Multiesportives de Pasqua que es celebraran del 3 al 6 d’abril, dirigides a tots els alumnes de Primària i 1r, 2n i 3r d’ESO. El regidor d’Esports, Vicent Granel, i el tècnic de l’àrea, Jose Socarrades, han presentat unes jornades que «convinen la pràctica esportiva amb els desdejunis saludables, xerrades sobre nutrició, revisió de l’esquena, peus i salut bucodental».

Aquesta nova edició comptarà amb la novetat de passar una Jornada Nocturna al pavelló de La Bosca per als alumnes que s’apunten de 5é de Primària. Aquestes jornades inclouen la pràctica de futbol, futbol sala, handbol, bàsquet, jocs populars, bàdminton, judo, jocs rítmics, ritmes, atletisme, softbol, volei, orientació, jocs a la platja, sortida amb bici i jocs d’iniciació esportiva, que es realitzaran a les instal·lacions del Pavelló la Bosca, Llombai, a la Piscina Municipal i l’últim dia a la platja.

Per altra banda, les jornades multiesportives també comptaran amb un programa d’Escola de l’Esquena implementat des de fa uns anys en totes les escoles esportives.

El Servei Municipal d’Esports aplicarà els descomptes a les famílies en situació de desocupació, i per tant, aquelles que tinguen a un dels seus membres en aquesta situació, pagaran la meitat del preu de la Jornada (12,90 €) i els qui tinguen als dos membres podran participar de forma gratuïta.