Els escolars de Castelló tenen una cita marcada en el seu calendari. El parc Ribalta de la ciutat, i concretament el Passadís de les Arts, acollirà divendres que ve el Dia de l’Esport Escolar, gràcies a una completa agenda d’activitats que han preparat des del Patronat d’Esports.

La jornada començarà a les 11.00 hores amb sessions de ioga i zumba escolar i donarà pas, a les 12.00, a la celebració d’un taller per a elaborar dietes per als més xicotets que encara estan en edat de creixement. Ioga escolar, aerobox, GAP, crossfitness i pilates seran unes altres de les modalitats esportives en les quals les famílies podran participar.

Cal destacar que, ja que enguany la cita escolar coincideix amb la Setmana Europea de l’Esport, a partir de les 18.00, els interessats podran visitar la Caravana Europea que, baix el lema #BeActive, fa parada a Castelló i que comptarà amb la presència de l’esportista paralímpic Jon Santacana.

A més, a la vesprada -de 16.00 a 19.30 hores- s’instal·laran diverses zones esportives infantils, que estaran sota la supervisió de personal qualificat, en les que es podran practicar esports com el futbol, handbol, voleibol, tennis de taula, rugbi, bàsquet, jocs tradicionals, esgrima, escacs, patinatge, atletisme i, fins i tot, adentrar-se en la capoeira.

I, per a posar la guinda a aquesta intensa jornada que posa en valor la pràctica esportiva des de la infància, aquells que s’hagen quedat amb ganes de més podran finalitzar, a les 19.30 hores, amb una marxa infantil i familiar pels voltants del parc Ribalta. La jornada finalitzarà amb la recepció de la torxa transportada des de Madrid per dos atletes de talla internacional.

Animació

Cal destacar que el Dia de l’Esport Escolar contarà, per la vesprada, amb la participació dels personatges de la sèrie PJMASKS, que faran les delícies del més petits amb la seua animació.