El servei municipal d’Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI) i la Regidoria d’Educació de Borriana organitzen una conferència adreçada als professionals de l’entorn de l’educació infantil i famílies. Sota el títol El dia a dia a l’aula, la jornada tractarà sobre les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). «Amb el seu peculiar estil de processar la informació i la seua original manera de percebre i interpretar el món suposen un repte per a totes les persones encarregades de la seua educació», expliquen els responsables.

La població de xiquets i xiquetes amb aquest trastorn ha crescut en els úl-tims anys, per la qual cosa requereix intervencions educatives que tracten les seues necessitats i maximitzen el seu potencial. Les logopedes Inmaculada Baixauli i Nerea Gascón, així com la psicòloga Beatriz Bori, seran les ponents que donaran veu a la xerrada-taller que tindrà lloc el 30 de novembre al segon pis del Centre Municipal de les Arts de Borriana, a les 9.00 hores.

Entre altres qües- tions, s’exemplificaran les diferents formes de donar suport al procés d’aprenentatge i la comunicació social i es proposaran eïnes per a facilitar la regulació conductual i emocional.