L’Ajuntament de Nules, mitjançant la Regidoria d’Educació, ha repartit un total de 1.600 mantes escola als centres educatius de la localitat, per a així protegir del fred en les aules a l’alumnat d’Infantil i de Primària.

En concret, d’aquesta iniciativa s’han beneficiat els escolars de P3, P4 i P5 d’Infantil i de primer, segon i tercer cicle de Primària, del CEIP Pío XII, CEIP Jaume I, CEIP Cervantes, CEIP Lope de Vega, CEIP Nou Pedro Alcázar i del Col·legi Consolación, a més dels xiquets d’un i dos anys de l’Escola Infantil Ls Gorriones.

PROTOCOL COVID

La regidora d’Educació de la localitat, Rosa Ventura, ha assenyalat que «amb la donació d’aquesta manta escola a cadascú dels escolars de tots els col·legis del municipi, tant públics com a concertats, i de l’escola d’Infantil, es vol donar solució a un problema que hi ha a les aules que, pel protocol covid, tenen que tindre les finestres obertes per a ventilar l’espai. No obstant això, en aquests moments i seguint els protocols marcats per la Conselleria, les escoles del nostre municipi combinen la calefacció amb la ventilació d’espais, tan necessària pel covid. D’aquesta manera, davant aquesta coplicada situació, aquesta manta escola ajudarà a que l’alumnat estigue millor en les aules».