Dia Mundial de la vida, de l'art, de la tragèdia i la comèdia, Dia Mundial dels Quijotes, somiadors atrevits que aposten la seua vida per una estrena. És un dia de celebració per a tots perquè el teatre és per a tots, de tots i es fa entre tots. Dia mundial de bojos i atrevits, d'amants amorosos, navegants d'il·lusions i fabricants de somnis.

En aquest marc cultural, l’IES Francesc Ribalta va celebrar el Dia mundial del teatre amb diverses activitats. Per una banda, l’alumnat de 1er de Batxillerat y 4art d’ESO van treballar el projecte titular De Lope a Lorca, una exposició-homenatge a aquests dos grans dramaturgs de les nostres lletres.

Lope de Vega i Lorca van protagonitzar un dels projectes.

A l'aula d'Arts Escèniques el ritme de treball va ser frenètic, perque van dur a terme la representació d'algunes escenes de les obres teatrals incloses en la programació, una exposició de cartells i fotografies, un vídeo que recull alguns dels moments de l'escenificació i la lectura del manifest, que enguany va protagonitzar de l'actriu Helen Mirren, que va proclamar la vàlua del teatre, amb la frase:  "La meravellosa cultura del teatre viurà mentre habitem la terra".