El jove d’Alcalà Javier Palatsí Llorens, de 6 anys, viurà un Diumenge de Pasqua molt especial. I és que formarà part de l’expedició del Villarreal CF que viatjarà cap a Màlaga, on l’1 d’abril els homes que dirigeix Javi Calleja s’enfrontaran al coliste de Primera des de les 18.30 hores a l’estadi de La Rosaleda.

Javier, que enguany forma part del prebenjamí B del CF Alcalà, ha guanyat el darrer sorteig de la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten el projecte Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo, i amb la qual un menor d’edat pot acompanyar al primer equip del Villarreal CF en els seus desplaçaments a la Lliga, sempre juntament amb un familiar major d’edat.

Però aquest només és un dels regals que sorteja aquesta promoció. En aquesta ocassió Iker Moreno Morata, de Betxí i amb 11 anys, va guanyar una samarreta signada pels jugadors del Submarí. El jove, que juga a l’aleví A del Club La Vall, és tot un esportista, ja que a més practica atletisme amb el CA Onda.

El seu obsequi li va fer tanta il·lusió a Iker com la pilota que ha rebut Pau Serrate Soriano, jugador de 6 anys del querubí de l’Andiamo Vila-real.

Una il·lusió que encara va ser major ja que els jugadors del primer equip Mario Gaspar i Jaume Costa van ser els encarregats de lliurar els obsequis en aquesta ocassió. Després de l’entrenament dels de Calleja del darrer dijous, els xiquets van rebre els seus obsequis a la Ciutat Esportiva, encara que Pau no va poder passar fins més tard.

I ja ho saps, si vols tindre tanta sort com ells, només has d’enviar-nos una foto amb el teu equip, animant a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues, sempre que formes part d’algun club de futbol o qualsevol altre esport que tinga alguna vinculació amb el Villarreal com el projecte Endavant Esports. Molta Sort! H