Juan Carlos Eres Eres és en bona medida un dels principals responsables de la bona marxa de l’escola de futbol base de l’Almenara Atletic.

Nascut a Massamagrell (València), el 24 de juliol del 1969, la seua llarga trajectòria al món del futbol la va iniciar als terrenys de joc, com a jugador, arribant a militar als equips del Massamagrell, Valencia Mestalla, San Fernando Cadiz, Villarreal CF, Mallorca, Las Palmas, Melilla i Castellón.

Amb tota aquesta experiència després es va traure la titulació de tècnic superior esportiu i entrenador nivell III, obrint així un nou periode, ara des de les banquetes, el qual el va portar a clubs com Massamagrell, Levante LN, Levante DH, Levante B (amateur), Pego, Torrelevante DH i El Puig.

La seua vinculació amb el club d’Almenara s’inicia l’any 2008, quan Juan Carlos és nombrat com a coordinador d’Esports de l’Ajuntament. Des d’eixe moment passa a excercir com a director de l’escola de futbol base de la localitat, i des d’aleshores ha possat tota la seua llarga experiència i amplis coneixements sobre el futbol al servei dels joves jugadors de la base de l’Almenara Atletic.