La passió pel futbol és una cosa indescriptible. A cada racó del planeta hi ha algun aficionat que victoreja el nom del seu equip, algun jugador amateur que gaudeix amb els seus amics en els partidets de diumenge, alguna jove promesa desitjosa de demostrar la seua vàlua. El futbol fa somiar, provoca el goig de milers i milers de persones quan un dels seus favorits marca un gol, protagonitza una jugada magistral o s'atura un penal. Tot és emoció, devoció. A la província de Castelló hi ha un equip que ha sabut generar tota aquesta màgia, el Villarreal CF.

Un any més, el Periódico Mediterráneo i el Club Groguet mostren el seu costat més fraternal convidant a tots i cada un dels equips de les categories Benjamí o Aleví de la província a veure les seues estrelles. Cada partit a casa, al majestuós estadi de la Ceràmica, es realitzarà un sorteig entre tots aquells que participin —enviant un correu electrònic amb el nom del club, la categoria, el nom del delegat o entrenador i un telèfon de contacte a: promocions@epmediterraneo.com— per poder acudir a la festa del futbol, ​​la festa del Villarreal CF des d'Els Casals Blaus.

Veure les estrelles del club vila-realenc és més fàcil ara si jugues en un equip de la província, gràcies al diari de Castelló i la generositat del Villarreal CF. Recordin, cada partit, un sorteig. Participeu!