La província de Castelló tindrà dues joves representants en la selecció valenciana que lluitarà el proper mes d’abril pel Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques a la localitat gaditana de San Fernando, i que aquest cap de setmana continuarà preparant-se amb un torneig a Borriana. Es tracta de María Notario i Aitana Roselló, que comparteixen entrenaments i somnis en l’aleví femení del Club Baloncesto Castellón.

Aquesta temporada el seu equip està competint en categoria IR autonòmica, després d’haver-se classificat com a segones del grup A de Nivell 1, categoria que van aconseguir juntament amb les seues companyes la darrera temporada en proclamar-se subcampiones d’IR Preferent. Totes dues jugadores van ser una part important de l’equip, tot i que llavors eren jugadores de primer any.

María i Aitana es van incorporar al CBC de ben menudes, en categoria benjamí. Ja eren amigues d’abans, degut a les bones relacions entre les seues respectives famílies. Això va fer que des del primer moment foren carn i ungla tant dins com fora de la pista.

Amb el pas de les temporades han anat millorant el seu joc, totes dues amb una clara vocació ofensiva, i ara tracten amb les seues companyes d’equip d’aconseguir estar entre els quatre primers classificats de la màxima categoria del bàsquet valencià.

Ara, gràcies al treball amb les seues companyes als entrenaments de cada setmana, i al seu bon joc durant les concentracions en les quals han participat amb la preselecció, han sigut seleccionades juntament amb deu jugadores més, totes elles de la província de València, per la qual cosa seran les úniques representants de la província de Castelló.

Ara tenen l’oportunitat de viure una experiència única, poder viure un Campionat d’Espana juntes, com a companyes i amigues. I des de Castelló tindran tot el suport de la gran famíla del CBC perquè arriben el més lluny possible en aquesta aventura.