UN LLIBRE:

RAFA NADAL.

UN ARTISTA:

OSUNA.

UN MENJAR:

LA PASTA

UN VIATGE:

NOVA YORK.

UN SOMNI:

SER LA TENISTA NÚMERO 1 DEL MÓN.

ANY I LLOC DE NAIXEMENT: 2007 (12 ANYS), ALMASSORA.

ESTUDIS: CURSA SISÉ DE PRIMÀRIA A PENYETA ROJA.

TRAJECTÒRIA: SUBCAMPIONA DE LA COMUNITAT VALENCIANA ALEVÍ 2019 EN PERDRE LA FINAL PER 7-6, 4-6 I 6-3. HA GUANYAT ELS TORNEJOS TTK DE MADRID I ALACANT 2019, I EL J’HAYBER D’ELX 2019.

La jove d’Almassora Elena Mollà Pons és una de les promeses de Tenis Drive Academy que més destaquen enguany. Ja va guanyar l’autonòmic amb l’equip aleví femení fa un mes i ara ha sigut subcampiona individual, per la qual cosa disputarà el proper Nacional.

—Com van ser els teus inicis?

—Vaig començar a jugar al tennis amb 4 anys perquè els agradava als meus pares. Primer anava al CT Almassora i amb 7 anys vaig passar al Club de Tenis Castellón.

—Com definiries el teu joc?

—Crec que tinc un joc agressiu, no m’agrada tornar només la pilota, sinó tractar d’atacar al meu rival.

—Què és el que se’t dona millor?

—El joc amb la dreta.

—Què tractes de millorar ara?

—Estic entrenant molt per aconseguir un servei més eficaç.

—Què creus que et va faltar en la final autonòmica per a aconseguir guanyar la teua oponent?

—La veritat és que eixe no va ser un dels meus millors dies, de fet a la campiona ja l’havia guanyada una setmana abans en un altre torneig per un doble 6-4. Però aquesta vegada el partit va estar més igualat i vaig perdre per 7-6, 4-6 i 6-3.

—Com ha sigut la teua evolució la darrera temporada?

—Enguany és la primera vegada que estic participant en tornejos fora de la província perquè ha millorat prou el meu tennis. De fet he arribat a les finals de tots els tornejos que he disputat i les he guanyades totes, tret de l’autonòmic.

—Com es presenta ara la propera temporada?

—L’any que vé passe d’aleví a infantil, així que serà un any més complicat, però la propera setmana ja participarè en un torneig amb jugadores infantils que em servirà per començar a adaptar-me.

—Quins tenistes admires?

—Sempre m’ha agradat Garbiñe Muguruza pel seu joc agressiu, però ara m’agrada més Angelique Kerber perquè té un joc molt complet. I clar, Rafa Nadal. També és una llàstima que Ferrer es retire i no continue un poc més.