Els atletes més joves del Playas segueixen acumulant exhibició rere exhibició. La darrera ha sigut en el Campionat d’Espanya de clubs sub-16, que a més es va disputar a les pistes de Gaetà Huguet a Castelló, amb un tercer lloc per als xics i el primer per a les xiques.

Amb 114,5 punts el club castellonenc demostra que el nostre atletisme femení té molt bona salut, ja que va ser un triomf sòlid culminat amb la victòria en el relleu 4x300. A més van resultar fonamentals els primers llocs d’Anna Bellés en els 300 metres tanques amb 47.47, Naiara Pérez en 300 m amb 41.61, Nazareth Balada en triple amb 11,11 i María López en els 1.500 obstacles, atorgant cadascuna huit valiosos punts al club.

També van pujar al podi, amb un segon lloc, Alejandra Saborit en perxa amb 2,90, Emma Alos en martell amb 41,03, Mara Hernando en llargada amb 5,10, Laura Alegre --compartit-- en alçada amb 1,57 i Alba Lozano en javelina amb 34,23. Totes elles van sumar set punts, excepte Laura, que en va tindre 6,5 per haber empatat.

A més, van ser terceres Anne González en 1.000 metres, M. Carmen Peris en disc amb 32,10 i Inés Safont en pes amb una millor marca de 10,47.

categoria masculina / L’equip masculí va sumar 95 punts, els mateixos que el Cueva de Nerja, segon, i a només cinc del guanyador, l’AD Marathon madrileny. S’aconseguia així pujar al podi en les dues categories.

Van pujar al més alt del podi Diego Delgado en 100 metres amb 11.71, Ferran Pagés en perxa amb 3,75 i Rubén Albiol en l’exigent prova de 5.000 metres marxa. Tres triomfs claus perquè el club estiguera entre els tres millors.

També destacaren els segons llocs de Rubén Recatalá en triple amb 12,43 i Pau Martínez en 100 tanques amb 15.47, mentre que van ser tercers Víctor Hernández en disc, Pablo Chávez en llargada, Francisco Soriano en 600, Norbert Schreter en javelina, Llorenç Vidal en 1.000 i el relleu 4x300.