La jove promesa de Tenis Drive Academy Elena Mollà és a punt de completar un gran any pel que fa als seus resultats de 2019.

El darrer setembre es va proclamar doble campiona del Master Warriors Tour, disputat a l’acadèmia Equelite Juan Carlos Ferrero de Villena, juntament amb les millors raquetes de la categoria aleví a escala nacional.

En la competició individual va guanyar en la gran final a Sofía Gómez per 6-2 i 6-4, mentre que en dobles, juntament amb la seua companya del Club de Tenis Castellón Maite Bou, van véncer la parella Gómez-Valle per un resultat de 7-6 i 6-4. A més, Elena no va cedir un sol set en els set partits que va disputar al llarg de la setmana entre les competicions individual i de dobles.

El rendiment de la jove ha sigut enguany espectacular i apunta a que prompte serà una jugadora amb molt de futur al tenis espanyol. Entre els resultats més destacats, ha sigut quartfinalista del Nacional individual a Múrcia i del Torneig Nacional ‘Màster Rafa Nadal Tour’ a Mallorca, a més de subcampiona autonòmica individual i campiona per equips amb el Club de Tenis Castellón, amb el qual també va ser subcampiona nacional.H