NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO DRAC CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1996.

PRESIDENT:

DAVID REINA.

TERRENY DE JOC:

CHENCHO

EQUIPACIÓ:

VERD I NEGRA.

NOMBRE D’EQUIPS:

23.

El conegut grit de guerra «Sí, sí, sí… el Drac ja està ací», torna a escoltar-se una temporada més per tots els camps de la provincia, i fins i tot fora d’aquesta.

El club de la capital de la Plana, que fa poc va presentar a tots els seus equips en un acte espectacular, ha iniciat la temporada amb la mateixa il·lusió de sempre per continuar endavant en un món tan complicat com el del futbol base, amb la serietat i l’humilitat com a senyes distintives, i tractant de treballar al màxim dins de les seues possibilitats.

Enguany tornen a tindre equips en totes les categories, amb 23 conjunts i unes 410 llicències, tot un rècord per a l’etapa més recent del club. Destaca l’aposta pel futbol femení, que es va iniciar l’any 2012, aquesta temporada amb tres equips i la novetat de l’infantil-cadet, una il·lusió que ja han aconseguit fer realitat.

Des del club destaquen que el més important «és que els jugadors vulguen repetir quan acaba la temporada. Sempre hi ha xiquets que se’n van, però són més les entrades que les eixides». També tenen molt clar «el màxim d’equips i llicències que podem assumir». De fet, «aquesta temporada hem optat per no fer dos equips en futbol-8 i un en futbol-11 per saturació de llicències, això ens sap mal, però hem de tindre clar el nostre sostre».

Volen agrair el seu suport als «pares i mares, patrocinadors, entrenadors, delegats i tots els que fan possible que pugam continuar endavant». Afegeixen a més que «és normal que quan més gran és un col·lectiu, més diversitat d’opinions hi ha, però el club està per damunt de tot i la directiva pren les decisions, encara que de vegades no agraden a tots».

També volen traslladar que «el futbol base cada vegada s’assembla més a un negoci, però nosaltres continuem pensant que és una afició, una alternativa de vida saludable per als joves que deuen somiar amb el futbol però ser realistes ells, els seus pares i tot el que ens envolta, perquè la realitat és l’estudi, la seua obligació i deure per edat».