Més de 150 jugadores de pilota valenciana participen demà en els Jocs Esportius One Wall Individual femení a Tavernes Blanques, on aprofitant la jornada, també es realitzarà una trobada de raspall de xiques

Els 38 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de One Wall Individual Femení tindran la participació de dues xiquetes de Castelló de la Plana: Nelia en categoria infantil, i Carmen en categoria cadet. En total participen 37 escoles de pilota diferents, entre elles la de Castelló de la Plana i d’altres com Benidorm, Bicorp, Borbotó, Carlet, El Campello, El Genovés, Massalfassar o Xàbia.

El mateix 24 de novembre també tindrà lloc una trobada de raspall de les categories benjamí, aleví i infantil en el que serà una gran festa de la pilota valenciana femenina. A més, hui se celebra la mateixa jornada a Almenara per a promocionar l’esport autòcton. El passat cap de setmana ja es van realitzar dues jornades, a Castelló i a Meliana.

A Almenara jugaran hui les escoles de les comarques de Castelló i s’espera que participen les escoles del Camp de Morvedre, coincidint amb la tercera jornada de la primera fase dels XXXVIII JECV frontó per parelles.