La #CanteraGrogueta continua sumant aliats en el seu objectiu de formar persones i joves futbolistes. L’últim a sumar-se al grup d’equips convenits del Villarreal CF ha sigut el club alacantí Elitei Project.

A l’acte de signatura del conveni, celebrat aquesta setmana a la Ciutat Esportiva grogueta, van assistir el vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, i el màxim mandatari de l’Elitei Project, Vicente Cabanes.

Fundat a l’abril de 2018 després de la fusió de l’Idella FC i l’Elda Industrial, aquest jove club alacantí naix amb el propòsit de competir amb les grans bases del futbol alcantí. Tot i la joventut del seu projecte esportiu, l’Elitei Project és un club totalment consolidat. Actualment, té 20 equips federats en totes les categories formatives. Més de 320 jugadores que somien amb donar, algun dia, el salt al Villarreal CF per a ser futbolistes professionals.

Cal recordar que el Villarreal CF manté un acord de col·laboració amb diversos clubs nacionals i internacionals en qüestió de formació de jugadors i tècnics. Molts dels joves talents que van començar a formar-se en aquestos clubs ja estan integrats dins de la #CanteraGrogueta , com ara el jugador del Villarreal B, Iván Martin (EF Torre Pacheco), i del primer equip, com Manu Morlanes (CD Oliver).