La base del CD Castellón ha donat un important salt les darreres temporades, sobretot pel que fa al futbol femení. Per això la Fundació Albinegra ja ha obert el termini per a la inscripció d’aquelles jugadores nascudes entre 2002 i 2012 --tots dos inclusiu-- que vulguen formar part de la Cantera Albinegra la propera temporada

I és que després de que la darrera campanya, la demanda de jugadores per a formar part de la base del CD Castellón portara a que el CF Promesas Castalia formara un equip femení per primera vegada, ara la direcció esportiva de la Cantera Albinegra vol continuar fent història amb la creació del primer equip juveni femení del CD Castellón.

Ara la base albinegra té un equip femení de futbol-8 i dos de futbol-11. En la seua reivindicació per a demostrar que les xiques tenen també cabuda al món del futbol, la Fundació Albinegra vol que el futbol femení continue creixent en el CD Castellón. Per això ja està en marxa la preinscripció, amb dues possibilitats.

D’una banda, es pot accedir a la web en l’enllaç https://www.fundacioalbinegra.com/quieres-unirte-a-la-cantera-albinegra/.

També es pot enviar un correu a info@fundacioalbinegra.com, cridar al telèfon 611 44 65 66 o acudir a les oficines al carrer de Huesca, amb entrada des de l’aparcament de de Castalia, porta 4, de dilluns a divendres de 18.00 a 20.00 hores. Després la direcció esportiva es posarà en contacte amb la interessada per a oferir-li tota la informació que necessite.

La Fundació Albinegra vol gaudir de nou de jugadores albinegres per a demostrar que el futbol femení ha de ser un referent en la base del CD Castellón.