L’actual president del Renomar Els Ports Fútbol Club, Roberto Prades, representa amb majúscules l’esperit amb el que va nàixer aquesta entitat esportiva i els valors de treball, solidaritat i perserverància dels que pot fer gala el club de l’interior provincial.

Prades va ser un històric del futbol regional com a jugador del Vilafranca FC, l’equip de la seua població natal. Després de penjar les botes i formar una família, va entrar com a directiu del Renomar Els Ports FC fa 15 anys i des de fa cinc exerceix a més com a president.

El seu treball és totalment desinteressat, de fet una altra de les característiques del club és que cap dels seus directius i entrenadors reben remuneració alguna per la seua tasca.

Prades s’encarrega d’aspectes tan diversos com la gestió de la cantina i del camp de futbol de Vilafranca perquè estiga en les millors condicions per als partits que disputa el club.

directiva / En la directiva del Renomar Els Ports CF l’acompanya com a vicepresident Manolo Guimerá i exerceix com a secretari José Luis Querol. El tresorer del club és Jesús Escribano, mentre que la coordinació està a càrrec de Javier Yeste. La resta dels membres de la junta directiva són Juan Carlos Castel, Javier Ortí, Raúl Monfort, Francisco Solsona, Mane Segura, Francisco Temprado i Auras.