En els 50 anys d’història de l’Sporting de Castelló hi ha moltes persones que han treballat de manera desinteressada per la il·lusió dels joves que comencen a jugar al futbol en aquest club, des que Vicenta Sales va ser la primera presidenta.

Un d’ells és Antonio Guinot, qui des de ja fa molts anys desenvolupa la tasca de secretari.Guinot ha format part del club durant els darrers 25 anys i ha fet un poc de tot, de delegat i directiu fins a la seua tasca actual, ajudant en tot el que pot.

L’Sporting de Castelló ha estrenat president aquesta temporada, càrrec que ara té Pedro Nadal. El club també té dos vicepresidents, Alberto Monferrer i Vicente Queral, mentre que Ismael García i Félix Ortega s’ocupen de l’aspecte esportiu com a coordinadors de futbol.

El club organitza activitats com una xarrada sobre nutrició i bons hàbits alimentaris que va tindre lloc a les instal·lacions de Gaetà Huguet en col·laboració amb la Clínica Garaulet.

La directiva del club vol aprofitar aquestes línies per donar les gràcies a l’equip de tècnics, als col·laboradors i famílies, i a tots aquells que fan que aquest projecte esportiu continue endavant. Per 50 anys més!