NOM DEL CLUB:

SPORTING DE CASTELLÓ.

ANY DE FUNDACIÓ:

1970.

PRESIDENT:

PEDRO NADAL.

TERRENY DE JOC:

GRAN VÍA.

EQUIPACIÓ:

ROJA I BLAVA.

NOMBRE D’EQUIPS:

16.

Sembla que va ser ahir però el club Sporting de Castelló ha complit ja 50 anys, mig segle jugant al futbol que tots els que formen part d’aquesta entitat esportiva pensen celebrar com cal durant tota aquesta temporada.

El primer moment especial va ser el darrer 25 d’octubre, quan la gran família del club va presentar tots els equips de base per a aquesta campanya, 15 conjunts federats, des de prebenjamí fins a juvenil, a més d’una multitudinària escoleta amb 40 xiquets i xiquetes que donen les primeres passes en aquest esport i que participen en els partits d’Encuentros Deportivos Castellón. Enguany tenen dos equips més que la darrera temporada, amb la novetat d’un juvenil i un quart conjunt cadet.

Però va ser el darrer 4 de gener quan van començar oficialment els actes commemoratius, amb l’organització del Torneig 50 Aniversari per a categories alevins i benjamins, que es va celebrar als camps de Gran Vía amb el patrocini d’UBE. Una gran festa del futbol que van compartir set equips més. En benjamí de segon any l’Ath. Teruel va guanyar el Rafalafena en una emocionant final, mentre que en aleví de segon any el Torresport es va imposar a l’equip A del club amfitrió.

Una altra bona notícia va ser la convocatòria a finals de gener per a un entrenament de tecnificació de la Federació Valenciana de Futbol dels cadets Marcos García i Iker Garrido, a més dels jugadors infantils de primer any Mario Redon i Ali Habibi.

Mentre continua la temporada, el club de la capital de la Plana ja prepara un nou torneig commemoratiu, i sobretot una gran festa de final de temporada per al proper juny, perquè 50 anys no es compleixen tots els dies.