Amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge de diverses disciplines nàutiques i fomentar la pràctica esportiva en el medi natural, la Generalitat disposa d’una xarxa d’escoles nàutiques, les Escoles de la Mar, que ofereixen als ciutadans i ciutadanes l’oportunitat de gaudir d’una de les majors riqueses de la nostra Comunitat: el mar i la seua costa.

Durant tot el periode escolar, de setembre fins a finals de juny, les Escoles a la Mar de la Generalitat ofereixen el Programa Blau destinat principalment a la participació de grups organitzats provinents de centres educatius, universitats, etc.

Encara hi ha inscripcions disponibles a l’escola de Borriana fins el mes de març, quan acaba la temporada baixa del programa. A partir d’abril, ja en temporada mitjana, les inscripcions es poden realitzar tant a la de Borriana com a la de Benicàssim. En els mesos d’estiu, les Escoles a la Mar tenen el seu punt àlgid amb el Programa lliure d’estiu.

A les Escoles de la Mar s’imparteixen cursos d’iniciació i perfeccionament, fundamentalment pràctics, que inclouen les modalitat de: vela lleugera, vela creuer, windsurf surf de vela, piragüisme, paddle surf i rem.

Més informació disponible al següent enllaç: http://escolesdelamar.gva.es/presentacion.php.