NOM DEL CLUB:

CLUB VOLEIBOL MEDITERRÁNEO DE CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

2006.

PRESIDENT:

SANTI LÓPEZ.

PAVELLÓ:

PABLO HERRERA.

EQUIPACIÓ:

BLAVA

PRIMER EQUIP:

SUPERLLIGA 2 MASCULINA.

El Club Voleibol Mediterráneo de Castellón està bolcat en totes les competicions autonòmiques i nacionals amb els seus diversos equips. El referent és el conjunt de Superlliga 2 Masculina, amb l’objectiu de mantindre la categoria i tractar d’estar entre els cinc millors equips

El juvenil lluita per arribar a la final autonòmica, on tractaria de classificar-se per al Campionat d’Espanya, mentre el cadet juga una lliga autonòmica amb 12 equips i és cinqué. El seu objectiu també és arribar a la final autonòmica, per la qual cosa ha de ser un dels quatre millors conjunts de la lliga regular.

L’infantil A es troba segon en la classificació de la lliga regular nord i jugarà els dos partits classificatoris per a la final autonòmica els dies 21 i 28 de març. Per la seua banda, l’infantil B juga la lliga regular autonòmica, una competició orientada a que els jugadors infantils més joves i també els alevins agafen experiència per a la següent campanya.

Per últim, els alevins disputen la lliga local de Castelló i al maig participaran en la final autonòmica, on buscaran la classificació per al Nacional de Guadalajara.

El club ha fet enguany un gran esforç econòmic i d’efectius amb les Escoles Municipals que organitza amb el Patronat d’Esports, on 240 xiquets i xiquetes practiquen volei en els seus col·legis i instituts. Enguany hi participen les escoles Estepar, Juan Ripollés, Gaetà Huguet, Enric Soler i Godes, Cervantes, Jaume I, Vte. Artero, Isabel Ferrer, Sanchis Yago i Blasco Ibáñez, i els IES Fco. Ribalta, SOS Baynat, Penyagolosa i Matilde Salvador.

A més, la família del CV Mediterráneo ha crescut amb un nou equip, el sénior femení de Segona Autonòmica que busca la fase d’ascens a Primera Autonòmica.

El club agraeix la col·laboració dels seus patrocinadors, ja que gràcies a ells poden continuar amb aquest gran projecte esportiu i social, institucions i empreses com la Diputació, l’Ajuntament de Castelló, Generalitat Valenciana, Villarreal CF, BP Oil España, Ferro, Hotel del Golf o Frutas Ripo.