El darrer dissabte Orpesa va acollir la primera fase provincial dels Jocs Esportius de gimnàstica artística al pavelló Carlos Taulé, on van participar les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, a més d’una competició amistosa entre clubs de categories minibenjamí i prebenjamí.

Amb la participació de huit clubs de Vila-real, Betxí, Onda, Castelló, la Vall d’Uixó, Almassora, Benicàssim i Orpesa, en categoría juvenil va guanyar Ana Molina (Club Gym-Sport Onda), mentre que en cadet es va imposar Mónica Cortés (Club la Plana), i va ser segona Mireia Miralles (Club Benicàssim).

En infantil va pujar al més alt del podi Sara Fabregat, del Club Orpesa, seguida de la seua companya Paula Bielsa i de Livia García del Club la Vall. Aquest darrer va guanyar en aleví gràcies a Lucía Lupiañez, amb la seua companya Natalia García tercera i un segon lloc per a Berta Vilar del Club Benicasim. En benjamí va guanyar María Gómez (Club Orpesa), amb Neus López (Club Gym-Sport Onda) segona i Ainhoa Andreu (Club Gym-Art Betxí) tercera; en minibenjamí va quedar primera Lorena Soares (Club Orpesa) i en prebenjamí va dominar Alejandra Saera (Club la Plana).