No es recorda una temporada amb cinc representants provincials en la Lliga Autonòmica cadet (la màxima categoria en la Comunitat Valenciana). I és que la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha decidit que el Benicarló BF ascendisca directament sense haver de passar pel filtre de la fase de promoció d’ascens amb motiu de l’alarma sanitària internacional generada per la crisi del coronavirus.

Amb l’ascens del conjunt benicarlando, el futbol provincial comptarà amb la millor representació en la categoria cadet que ha tingut mai des que es va instaurar.

En aquest sentit, la pròxima campanya 2020-21 aquesta categoria sub-16 comptarà amb el CD Roda, Villareal CF, CD Castellón, Club la Vall i el Benicarló. No obstant això, en infantils Castelló només comptarà amb tres representants en la Lliga Autonòmica: Villarreal, Roda i CD Castellón.

TRES EN INFANTILS // D’altra banda, cal assenya que amb l’acord de fusió històric aconseguit entre la UD Vall de Uxó i el Club La Vall, aquest últim donarà el seu nom al primer, serà el que tècnicament absorbisca al segon, amb la qual cosa els equips del Club La Vall passaran a denominar-se UD Vall de Uxó.