La Real Federación Española de Voleibol (RFEVB) va ser la primera a donar per conclosa la temporada 2019/20 per a les competicions absolutes i ara falta que les federacions territorials facen el propi amb les competicions de la base. En la província de Castelló, el CV L’Illa- Grau espera notícies per a veure què passa finalment amb els seus huit clubs de la pedrera encara que la majoria d’ells no han perdut la forma i segueixen les seues sessions preparatòries des de casa via on line.

El que tenen clar en el club castellonenc és que, com cada any, renovaran il·lusions cara a la següent temporada esportiva i tractaran de que l’entitat cresca en nombre de llicències i continue sent un referent a nivell autonòmic i nacional.

En el present curs, el CV L’Illa-Grau ha comptat amb 133 llicències repartides entre els seus deu equips: el sènior masculí de Superliga i el sènior femení de Superliga 2 (26 llicències); dos juvenils, masculí i femení (28); tres cadets, un masculí i dos femenins (35); i tres infantils, un masculí i dos femenins (44).

Formació

A més, l’entitat que presidix Raúl Alfaro ha mantingut la seua labor de formació en els centres educatius castellonencs i ha comptat amb sis escoles municipals, amb un total de 91 jugadors (29 xiquets i 62 xiquetes): CEIP Lluís Revest, CEIP Bernat Artola, CEIP Ejército, CEIP Antonio Armelles, CEIP Gregal i també l’IES Politècnic de Castelló.

La formació en les escoles és, des dels seus orígens, la base del projecte esportiu del club i per això no es descuiden cap any, cuidant-se al detall.

De moment es desconeix quan podran reprendre’s els entrenaments i quan arrancarà la temporada 2020/21, però el club manté reunions de forma periòdica per a analitzar els possibles escenaris que puguen donar-se en funció de com evolucione la pandèmia.