La temporada 2019/20 començava per a la pedrera del TAU Castelló com tots els anys, amb molts mesos per davant per a treballar amb els més de 200 jugadors dels seus 19 equips i escoles. El repte, intentar estar sempre en els millors llocs de les diferents classificacions. I la cosa no anava res mal, amb tots els equips en posicions per a jugar la final a quatre de la Comunitat Valenciana i, per tant, amb serioses opcions de jugar el Campionat d’Espanya. Però l’aparició del covid-19 ha precipitat la finalització de les distintes competicions, tallant en este cas les aspiracions dels equips de pedrera del TAU Castelló.

Infantil A

La temporada de l’infantil A estava sent molt bona en rendiment. Són un grup de xavals que, a pesar de vindre de diferents poblacions , han aconseguit ser un equip. Els jugadors i els seus pares han donat el millor que tenien dins i fora de la pista, i això s’ha notat en els resultats. Abans del confinament, l’equip liderava la classificació de la segona fase i estava classificat matemàticament per a la final a quatre, amb moltes opcions de jugar el Campionat d’Espanya de Clubs. Potser una de les millors generacions que ha tingut el club amb quatre jugadors que van formar part de la selecció valenciana en l’últim Campionat d’Espanya de seleccions, on van obtindre la plata.

Júnior A

Aquest esquip estava brillant, mostrant un alt grau de compromís i esforç per part dels jugadors i famílies. El grup estava en una molt bona dinàmica, tenint una gran millora en els jugadors a nivell individual i amb moltes opcions de poder jugar la final a quatre com a premi al seu treball. A pesar de tindre problemes personals molt greus, el grup ha portat molt bé el treball i la temporada, estant compromesos i sent un verdader equip en tot moment. L’ajuda d’altres jugadors de la pedrera (júnior B i cadet A) ha sigut crucial i ha fet que el treball fora cada vegada millor i satisfactori.

Cadet A

És un grup molt homogeni amb una gran ètica de treball. Són xavals de 14-15 anys que, a pesar de la seua joventut, han demostrat ser molt madurs i això s’ha vist reflectit en el seu rendiment, que ha sigut impecable. A pesar d’haver tingut algun entropessó fora de casa, han sabut alçar-se i és ací on residix la seua fortalesa. És un grup d’amics que disfruten junts del que més els agrada i abans del confinament eren quarts en la classificació ocupant posicions de final a quatre.

Aleví A

Un equip que donava gust veure jugar. Ocupava la quinta plaça amb moltes possibilitats de ser tercers o quarts, i plantaven cara a qualsevol dels primers classificats com València o Claret. És un grup molt treballat, amb dos jugadors que van estar preseleccionats per a la selecció valenciana. Un equip en què el seu ADN és la defensa intensa i el joc ràpid de transició. Durant el confinament els seus entrenadors Ian González, Adrián Monge i Juanjo Subtil han realitzat diferents xarrades telemàtiques grupals.