L’Institut d’Educació Secundària (IES) Vilaplana de Vinaròs va participar recentment en la campanya d’Ecologistes en Acció Sin biodiversidad no hay vida, amb motiu de la celebració de la setmana de la diversitat. L’alumnat va participar en nombroses activitats.

Una d’elles va ser l’exposició titulada com la mateixa campanya, que amb 14 panells dedicats a la biodiversitat va permetre als joves aprendre més sobre les funcions, utilitats, beneficis i biodiversitat específica del País Valencià.

Els monitors especialitzats van donar una xarrada als alumnes de 1r de Batxillerat sobre la Biodiversitat de Vinaròs: Coneixes el teu terme municipal?, a càrrec de l’ambientòloga i presidenta del col·lectiu Ecologistes en Acció, Deborah Fandos, qui va obrir els ulls als joves sobre la biodiversitat que tenen al seu voltant i les seues necessitats de conservació.

L’entitat ecologista va donar el seu agraïment a l’institut de Vinaròs "pel seu interés i el suport de l’alumnat i del professorat; així com pel suport econòmic cap a les activitats desenvolupades els fons de les quals s’invertiran en convervación de la naturalesa de la comarca del Baix Maestrat".