Iberdrola expandeix el seu procés d’internacionalització arrancat en 2001. La compañía s’ha convertit en una de les elèctriques més competitives a nivell global i ha duplicat la seua cartera de projectes en els últims 18 mesos en un segment, l’energia eòlica marina, d’alt creixement i està executant les seues inversions en energies renovables, per davant dels objectius del seu pla estratègic, amb taxes de retorn atractives.

A més, les inversions de la companyia en xarxes de transport i distribució continuen creixent en tots els seus mercats. Aquestes infraestructures seran imprescindibles per a fer arribar l’energia renovable als usuaris i per a permetre a estos, a través de la digitalització, una proactivitat i capacitat d’elecció cada vegada majors.

Desenvolupament eòlic marí

En menys d’un mes, Iberdrola ha donat un colp d’autoritat per a refermar un model de creixement internacional reeixit. Iberdrola ha resultat vencedora de la subhasta d’àrees de desenvolupament eòlic marí; ha delimitat els seus desenvolupamnets conjunts en eòlica marina als Estats Units i s’ha fet amb el major projecte adjudicat per la companyia fins a la data. També ha aprofundit en la seua estratègia d’expansió al continent asiàtic amb la vista posada en la pròxima dècada, abordant l’entrada en un nou mercat asiàtic, Filipines; i construïx la major línia de transmissió elèctrica a Brasil