El consistori de Moncofa ha dut a terme la substitució integral de la il·luminació convencional per tecnología led de les torres d’enllumenat del camp de futbol. La inversió econòmica ha ascendit a 21.000 euros, però l’estalvi en consum passarà de prop de 50 quilowatts a 14 KW, una diferència important. 

El primer tinent d’alcalde, José María Andrés, va manifestar que "seguint amb la política de canviar gradualment l’enllumenat públic de les instal·lacions municipals, ara hem escomés el del camp de futbol, amb un índex de consum molt elevat a causa del gran nombre d’hores que roman actiu (partits, entrenaments, etc.). Des d’ara l’estalvi energètic serà molt notable i més encara tenint en compte com està el preu de l’energia elèctrica". 

D’altra banda, l’Ajuntament també ha efectuat el canvi dels fanals existents al recinte del cementeri municipal. L’acció ha consistit en el canvi dels fanals per uns de forja, més adequats a les instal·lacions, i també la substitució dels sistemes d’il·luminació pels de tecnologia led. Una vegada conclosos els treballs de canvi de fanals, també es procedirà al canvi de les bombetes de la resta d’il·luminació de l’interior del cementeri, ubicades en les teulades dels mòduls dels nínxols. La inversió d’aquesta acció ha ascendit a 4.500 euros i mostra el compromís amb la sostenibilitat i la disminució del consum.