Els escolars castellonencs, xiquets que cursen Educació Primària i els del primer cicle de la ESO, es donaran cita en el Parc Ribalta el 7 de juny als voltants de l’emblemàtic templet del parc castellonenc. L’objectiu: plasmar lliurement en la cartolina la imatge del Parc Ribalta, biosfera de Castelló

L’Ajuntament de Castelló, la Fundació Caixa Castelló, Centre Verd i El Corte Inglés convoquen aquest concurs de dibuix, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, el 5 de juny, i amb la finalitat de sensibilitzar en la defensa del medi ambient. 

El concurs, que començarà a les 10.30 h., consistirà en que els escolars realitzen un dibuix o una pintura a color sobre la seua lliure interpretació del paisatge.

Està prevista la participació de més de 500 estudiants de les diferents escoles de Castelló, d’entre els quals el jurat triarà huit primers premis, huit segons premis i huit tercers premis. Els treballs que siguen premiats i una selecció dels millors romandran exposats en El Corte Inglés. Els interessats podran fer la inscripció en el Departament de Comunicació i Relacions Institucionals d’El Corte Inglés (Tel. 96 353 07 06), e-mail: angeles_mellado@elcorteingles.es o en el departament d’Atenció al Client del mateix centre comercial, en la planta S-4. Caldrà indicar el nombre de xiquets que participaran i les inscripcions estaran obertes fins a cobrir les places existents o quan arribe la data límit.