UNA INSÍGNIA D'HNOR PER A L'EXCEL·LENCIA

Iberdrola, triada com una de les empreses més sostenibles

Iberdrola, triada com una de les empreses més sostenibles

Iberdrola està en el grup dels principals índexs de sostenibilitat internacionals.

Iberdrola està en el grup dels principals índexs de sostenibilitat internacionals.

Iberdrola ha sigut seleccionada com una de les utilities més sostenibles a nivell mundial, segons l’índex Global 100 Most Sustainable Corporations in the World, que elabora anualment la publicació Corporate Knights. La companyia s’ha situat a més com una de les primeres 25 del món dins d’aquesta classificació.

Corporate Knights és una empresa d’investigació de mitjans i inversions en la qual la seua confiança es destaca pel seu historial en el subministrament d’informació, objectius i anàlisis ESG (mediambiental, social i govern corporatiu, per les seues sigles en anglés).

La classificació en Global 100 és una insígnia d’honor per a l’excel·lència en sostenibilitat i augmenta la confiança dels inversors. Per a elaborar el rànquing de les 100 empreses més sostenibles del món s’analitzen més de 8.000 empreses cotitzades, els ingressos de les quals superen els 1.000 milions de dòlars, i es descarten aquelles que tinguen carbó, dificulten les polítiques climàtiques i provoquen una desforestació extrema. A continuació, Corporate Knights analitza indicadors que cobreixen la gestió de recursos, empleats, gestió financera, ingressos i inversions verdes i acompliment amb proveïdors.

Iberdrola, a més de pertànyer a l’índex Global 100, suma la presència del grup en els principals índexs de sostenibilitat internacionals, com Dow Jones Sustainability Index, MSCI, CDP, FTSE4Good, etc.