FINS AL 24 DE FEBRER ES PODEN PRESENTAR CANDIDATURES

Obrin la primera convocatòria dels Premis Iberdrola Convive

Reconeixen l’impuls de les renovables en harmonia amb la naturalesa

Convive integra iniciatives per a una transició energètica harmònica amb l’entorn.

Convive integra iniciatives per a una transició energètica harmònica amb l’entorn.

Iberdrola llança la seua primera edició dels Premis Iberdrola Convive, que reconeixeran i donaran visibilitat a iniciatives, aliances, empreses, accions o entitats locals que exemplifiquen la integració de les energies renovables amb el desenvolupament socioeconòmic i la naturalesa a Espanya.

La convocatòria està oberta en el web d’Iberdrola fins al 24 de febrer. Les candidatures seran valorades en funció de quatre criteris: impacte socioeconòmic/ambiental; alineament amb valors del programa Convive en renovables, naturalesa i persones; col·laboració i aliances entre agents; i replicabilitat de la iniciativa/projecte. Hi haurà diferents categories de premis: entitats locals; participació ciutadana; investigació, coneixement i innovació; emprenedoria social i empresarial; i comunicació i conscienciació.

Procés

Un jurat independent valorarà les candidatures. Els premiats rebran el guardó en un esdeveniment públic i els seus projectes entraran a formar part d’una secció d’especial rellevància de la pàgina web d’Iberdrola, amb possibilitat de sumar altres elements que els permeten guanyar més visibilitat.

Per a participar, els candidats han de descarregar-se i completar un formulari per a descriure la iniciativa i la categoria o categories a la qual opten, i enviar-ho a premiosconvive@iberdrola.com. Poden obtindre més informació en www.iberdrola.com/premiosconvive.