+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

David Cordero, al cicle ‘Espaisonor’ de l’EACC

 

El 10 de març. Cordero actuarà a l’Espai d’Art divendres que ve. - MEDITERRÁNEO

05/03/2017

David Cordero forma part d’una generació dispersa de músics i experimentadors que s’aboquen en l’ambient i la nova clàssica en el nostre país, i, sens dubte, és un exemple perfecte de la qualitat altíssima dels creadors en aquest gènere que circulen per aquests voltants.

Ell serà el protagonista del cicle Espaisonor, que comissaria Edu Comelles per a l’Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC), el proper divendres, 10 de març, a partir de les 20.00 hores. Cordero presentarà El rumor del oleaje, un treball molt singular.

L’ex-líder d’Úrsula —i membre en l’actualitat del conjunt Viento Smith— va llançar el seu primer àlbum en solitari amb el segell japonès Home Normal. En ell, «els enregistraments tenen dates, hores i marees concretes», com ell mateix indica. «Cada cançó —afegeix el músic— és una platja, una història, una onada diferent». Els temes d’aquest disc que podrem escoltar a Castelló, la seua essència, s’han realitzat a través d’un viatge per diferents platges —de Bizkaia a Cadis— i els seus paisatges sonors actuen com a fil conductor. Sens dubte, aquest àlbum se segueix movent en les coordenades de l’ambient i que entronca aquí amb la línia del paisatgisme sonor que es podria rastrejar fins als treballs de R. Murray Schafer.