El pròxim 23 de gener, el Teatre Principal de Castelló obrirà les seues portes a una de les comèdies més divertides en l’escena espanyola actual, l’obra ‘Taxi’, dirigida per l’humorista Josema Yuste. A l’escenari de la capital de la Plana pujaran actors molt coneguts pel gran públic per la seua aparició en sèries i programes de televisió, com el propi Josema Yuste, Félix Álvarez (Felisuco), Javier Enllosen i Alfredo Cernuda. Junt amb ells, també estaran presents les actrius Esther del Prado i Diana Lázaro.

L’ARGUMENT // ‘Taxi’ és història d’un taxista casat amb dos dones, a qui donen vida les actrius Esther del Prado i Diana Lázaro, i que no és capaç de posar fi a esta doble vida, decidint-se per una d’elles. Amb cada una en un barri diferent i això li obliga a portar una planificació d’horaris molt estricta i fer verdaders jocs de malabars per a poder acontentar a ambdós, de les que a més està realment enamorat, però tot el seu pla s’esvaïx quan acaba per accident en l’hospital i el seu nom apareix per partida doble en la comissaria de cada districte.

DADA CURIOSA // És esta una nova versió espanyola de la coneguda obra de Ray Cooney, estrenada en 1983 a Londres i que va estar representant-se de forma ininterrompuda durant 12 anys en el West End de Londres. Cal recordar que en 1979, Pedro Osinaga i Fernando Guillén ja la van portar al teatre collint un gran èxit llavors. Com diu Josema Yuste, “per descomptat la història d’esta comèdia és absolutament intemporal”. No obstant això, Alberto Papa Fragomen i el mateix Yuste van voler actualitzar-la per a presentar esta nova versió que segur divertix el públic, perquè, segons la teoria de l’actor i director d’esta obra, “si els meus companys i jo, ens divertim representant este vodevil, vostés també es divertiran”. ‘Taxi’ és, sens dubte, un vodevil increïble que no decebrà pel seu humor. Recorden, el 23 de gener, a partir de les 20.30 hores, tenen una cita amb la comèdia.