No va poder ser. Malgrat el bon joc demostrat per les quatre escoles de la província de Castelló amb representació en la fase autonòmica dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana de frontó per parelles no van poder aconseguir les seues respectives finals autonòmiques després d’haver aconseguit una brillant classificació per a l’última ronda del campionat regional.

Diumenge passat, el poliesportiu de la localitat valenciana d’Almussafes va acollir la fase final regional dels XXXIV JECV i en ella, les escoles d’Almassora, Onda, Vila-real i Xilxes, per partida doble, s’havien fet un merescut lloc després d’un gran paper en la fase provincial del campionat però no van poder aconseguir la desitjada final dominical.

En la categoria benjamí, l’Almassora no va poder passar a la final després de caure en la partida inaugural de la categoria davant el campió de la provincia d’ Alacant, el conjunt de Petrer, per 10 a 40 mentre que en el duel pel tercer i quart lloc va sucumbir davant el Lliria (15-40).

Amb idèntic resultat que els almassorins i també davant el seu homòleg alacantí de la categoria, els participants vila-realemcs no va poder doblegar a l’equip de l’escola d’Ondara (15-40) mentre que en la segona de les partides va ser el Moixent el que va aconseguir el triomf per 10 punts a 40. En cadets, l’Onda va encadenar també dues derrotes, primer davant el Tibi (10-40) i la segona, molt més ajustada, davant els representants de Lliria, 20-40.

L’escola de Xilxes, per la seua banda, no va poder posar la guinda a la seua excel·lent participació en els Jocs Esportius, en els quals va aconseguir la fase final en dues categories, aconseguint les respectives finals en joc. Pel que fa al trio d’infantils format per Diego lópez, Cristian Cotolí i Jose Antonio Gomis, no van aconseguir tancar el seu gran campionat de frontó després de caure en última ronda davant el Petrer primer, per 15-40, i en última ronda davant el conjunt d’Oliva (20-40).

En categoria juvenil, finalment, la parella de Xilxes formada pels pilotaris Javi Cabrera i Vicente Gamón van tancar la seua actuació en els XXXIV JECV com a campions provincials i després de les derrotes davant la parella de Mutxamel (15-40), plata al perdre la final contra l’ escola de Borbotó, i Quart de Poblet (20-40). H