El trinquet Álvaro Navarro de Xilxes va ser la seu de la fase final Autonòmica dels XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall d’iniciació. Els títols els van aconseguir: Almassora, en categoria benjamí; Marquesat, en categoria aleví; Rafelbunyol, en categoria infantil; i Sueca, en categoria cadet.

La competició va ser molt igualada i quasi tots els equips van tenir opció de victòria final. En la categoria benjamí, l’equip provincial d’Almassora, va aconseguir la victòria i l’únic títol per a la pilota de Castelló. David López i Marc Guerrero, van jugar una gran partida demostrant tot el que han progressat aquesta temporada i van guanyar amb gran autoritat a un equip que només juga a raspall. Van tancar amb aquest gran títol per a l’escola d’Almassora una temporada molt completa a nivell esportiu i somien amb poder jugar les finals de 2017, en el seu nou trinquet, encara que serà complicat.

En la categoria aleví, Marquesat va donar la sorpresa i guanye en una partida molt igualada a Rafelbunyol, quedant en tercer lloc l’equip d’Almassora.

En categoria infantil, Rafelbunyol, va aconseguir la victòria demostrant la seua superioritat en aquesta fase final, davant el Genovés C i Xilxes. L’equip de Xilxes, que va jugar amb Diego i José Antonio, va realitzar un gran paper i va ser a punt de derrotar a l’equip del Genovés C.

Finalment, a la categoria cadet, es va veure la competició més igualada, on l’equip de Sueca va guanyar el títol després d’aconseguir dues victòries. L’equip de Vila-real, que va jugar amb Óscar i Jordi, va finaliztar a la tercera posició.

Per a concloure, van lliurar les medalles l’alcalde de Xilxes, José Martínez Melchor i els vicepresidents de Castelló, José Vicente Diago i Pedro López. H