La Fase Final Autonòmica dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana es van disputar a la localitat de Montserrat, on es va poder veure molt de nivell de joc en totes les categories existents, des de benjamins fins a juvenils. Un total de 20 partides.

En la categoria benjamí, l’escola Moixent va aconseguir el desitjat or després de derrotar en la final a l’equip de l’escola d’Almassora, que fou subcampió.

En la categoria aleví, l’escola de Montserrat va fer valer el factor de jugar a casa i es va proclamar campió després de vèncer a l’escola d’Ondara en la final, mentre que Vila-real fou quart.

A infantil, va ser en la categoria on més emoció va haver-hi, ja que tant les semifinals com la final van estar molt igualades, a la rematada l’or va guanyar-lo l’escola de Beniarbeig-El Verger Al davant Massamagrell A, i també Vila-real va concloure quart.

En cadet, l’or el va aconseguir la Pobla de Vallbona, que va derrotar en la final a l’Onda.

Finalment en la categoria juvenil, l’escola de Riba-roja va ser la campiona autonòmica després de vèncer en la final a l’equip de l’escola d’Onda, que fou argent.

Pel que respecta al podi per províncies, la més destacada va ser València amb 4 medalles d’or, 1 de plata i 5 de bronze; Alacant va aconseguir 1 medalla d’or i una altra d’argent; i el tercer lloc és per a la província de Castelló amb 3 medalles de plata. Van lliurar els trofeus, José María Mes alcalde de Montserrat juntament amb Pedro López, Sara Gil i Santi Navarro, vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana.