El diumenge que ve, a partir de les 9.00 hores, es disputaran les finals dels XXXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de galotxa, al carrer de pilota Vicent Venancio de Meliana, amb la participació d’un total de 20 equips en les cinc categories, representant a les següents escoles: Massamagrell, Sella-Relleu, Meliana, Beniarbeig-El Verger, Moixent, Ondara, Vinalesa, Almassora, Algimia, Orba, Vila-real, Montserrat, la Pobla de Vallbona, Marquesat, l’Alfàs del Pi i Onda. Cal destacar a l’escola de Massamagrell, ja que ha aconseguit classificar fins a tres equips per a la fase final (un en benjamins, un altre en infantils i un altre en cadets). Les escoles de Beniarbeig-El Verger i Vila-real, per la seua parte, han classificat dos.

En categoria benjamí, s’enfrontaran Sella-Relleu contra Meliana mentre que en la segona semifinal jugaran Beniarbeig-El Verger contra Massamagrell. En la categoria aleví s’enfrontaran en la primera semifinal Moixent contra Almassora, mentre que en la segona semifinal jugaran Ondara A contra Vinalesa. En la categoria infantil, en la primera semifinal s’enfrontaran Algimia contra Vila-real, mentre que en la segona semifinal s’enfronten Orba A contra Massamagrell. En la categoria cadet, en la primera semifinal s’enfrontaran Montserrat A contra Vila-real, mentre que en la segona semifinal jugaren Beniarbeig-El Verger contra Massamagrell A. I en la categoria juvenil, en la primera semifinal s’enfrontaran la Pobla de Vallbona contra Onda A, mentre en la segona semifinal l’Alfàs del Pi contra el conjunt de Marquesat,

EL SORTEIG // Els aparellaments d’aquesta fase final autonòmica es van realitzar per sorteig.

La categoria benjamí va quedar de la següent forma: en una semifinal s’enfrontarà el campió de València contra el subcampió d’Alacant; i en l’altra, el campió d’Alacant jugarà contra el subcampió de València.

En les categories aleví, infantil, cadet i juvenil, l’aparellament en cadascuna d’elles serà el mateix, en el qual en una semifinal s’enfrontarà el campió de València contra el campió de Castelló; i en l’altra semifinal jugarà el campió d’Alacant enfront del subcampió de València.

La temporada passada, en la categoria benjamí, va guanyar l’or Moixent. En la categoria aleví va véncer Montserrat. En categoria infantil, va guanyar Beniarbeig-El Verger. En categoria cadet, la Pobla de Vallbona fou el campió. I, finalment, en la categoria juvenil es va impossar Riba-roja.