Borriol va acollir les finals dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de galotxa amb les fases finals de les cinc categories de competició: benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, on van estar presents les cinc escoles de pilota més potents de la província: Castelló, Vila-real, Onda, Almassora i Borriol.

Les triomfadores van ser les escoles d’Almassora, or en categoria benjamí; Vila-real, que guanyà l’or en aleví i infantil; i Onda, que va vèncer en cadet i juvenil.

En categoria benjamí, Almassora es va convertir en el millor equip de la província, amb Pol i Marc, que van guanyar la final per 40 a 15, a l’equip de Castelló.

En categoria aleví, Ferrán, Xavi i Pepe van aconseguir un nou títol per a la seva escola, Vila-real, encara que sofrir davant Castelló A (Andreu i Manel), als quals van guanyar per 40 a 30.

En infantil, Vila-real va aconseguir el seu segon or, amb Álvaro, Pepe i Samuel, que van guanyar 40 per 15 a l’equip d’Almassora, on van jugar Marc, David i Oriol.

En categoria cadet, Onda A va guanyar l’or amb Diego, Cristian i Santi després de guanyar per 40 a 10, a l’equip d’Onda B, integrat per Pablo, Sansano, Juan i Luis. I en categoria juvenil, també l’equip d’Onda, amb Álex i Óscar, van superar per 40 a 20 a Castelló (Roberto, Xavi, Luis i Ferrán).

Per escoles, Onda, va aconseguir dos ors i una plata, Vila-real, dos ors i un bronze, Castelló, tres plates i un bronze, Almassora, un or, una plata i un bronze i Borriol, dos bronzes.