Els aficionats més joves del Villarreal CF continuen fent realitat els seus somnis. El darrer afortunat ha sigut Ángel Liberós Peña, d’11 anys, jugador de l’aleví B del CD Roda.

El jove futbolista va formar part de l’expedició grogueta que va viatjar a San Sebastián per a disputar el partit de LaLiga del darrer dijous davant la Real Sociedad a l’estadi d’Anoeta, ja en la recta final del campionat, on els groguets van aconseguir una importantíssima victòria que quasi garanteix la permanència.

I tot gràcies a la promoció Viatja amb el Villarreal CF que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo, la qual sorteja viatges perquè un menor d’edat puga acompanyar el Submarí en els seus partits a domicili del torneig lliguer, sempre acompanyat per un familiar que siga major d’edat.

Però a més, també es sortejen altres obsequis. Així, en el darrer sorteig Vicent García Sancho, jugador del prebenjamí A del CF Alcalà, va guanyar una samarreta oficial signada pels cracks groguets, mentre que Gerard Sales, jugador de l’equip de psicomotricitat del Villarreal CF es va emportar un baló també signat pels jugadors del Villarreal.

Tots aquests regals van ser lliurats als joves jugadors pels futbolistes del primer equip Funes Mori i Pedraza, que van compartir amb ells moments inoblidables.

Com inoblidable va ser per a Ángel el seu viatge a San Sebastián, en el qual va poder conéixer els jugadors que dirigeix Javi Calleja i animar-los a Anoeta, on el jove futbolista va vibrar amb el gol aconseguit quasi a la fi del partit per Gerard Moreno, el qual va donar tres punts als groguets.

Així que ja ho saps, si vols guanyar fantàstics regals, envian’s les teues fotos, que podran ser publicades a Esport Jove, amb les teues dades personals, i que tingues molta, molta sort!